Wednesday, September 27, 2023
  |  Login
Web Design
Ndertim faqesh Web Minimize
 
Web design, Training. Teaching, Business Ethics
 
- Ndertim, rindertim dhe mirembajtje faqe interneti personale dhe per biznes:
CMS (Joomla, Wordpress, Drupal, pscommerce, PrestaShop),
html5, css3, flash. SEO
- Artgrafik: fletpalosje, logo, corporate identity (corel. photoshop, aftereffect, indesign).
- Mesimdhenie ne etiken e biznesit, trainim per trainere, marketing online.
 
Web design, Training. Teaching, Business Ethics
CMS (Joomla, Drupal, Wordpress, PrestaShop...),
html5, CSS3, jQuery, AJAX, flash, javascript
 
Cilesi profesionale, siguri, seriozitet, çmime konkuruese.
Sherbim ndaj klientit, konsultim, trainime per punonjesit ne perdorimin e Web Site-ve dhe marketingun online
 
Web Design, Business Ethics, Sociology, IT Marketing
CMS, (Joomla, Drupal, Wordpress, PrestaShop...), html5, CSS3, jQuery, AJAX, flash, javascript, SEO
   
 
Disa Web Site te ndertuara
Sito Web
Print  

Perfaqesi ekskluzive Minimize