Sunday, May 28, 2023
  |  Login
Sisteme Alarmi NEWS!!
Solutions Minimize
Union shpk
Print  

Alarm system on First Albanin passenger ship Minimize

 Union sh.p.k. kreu riparimin, kolaudimin, testimin dhe venien ne funksion te sistemit te alarmit te zjarrit, te dyerve flake-nderprerese, butonave te zjarrit etj ne anijen e pare shqiptare per pasagjere.

Print  

Sisteme Alarmi Minimize

Sistemet tona te alarmit perfshijne :

Centrale alarmi Wireless GSM per nje instalim te thjeshte, te shpejte dhe ekonomik pa tela per siperfaqe te vogla. 
Ne rast alarmi klienti sinjalizohet me ane te celularit te tij. Alarmi vazhdon te telefonoje drejt klientit derisa ky i fundit pergjigjet duke degjuar audion e asaj qe po ndodh ne ambjentet e ruajtura.

Centrale alarmi me shume zona per siperfaqe te medha te cilat japin mundesine e identifikimit ekzakt te zones se alarmuar me ane te celularit GSM, linjes telefonike ose centralit te salles operative te policise private.

Sistemet e alarmit perdorin sensore volumetrike qe kaptojne levizjet e personave brenda ambjenteve te objektit, magnetike per dyer e dritare dhe perimetrale per ruajtjen e perimetrit te objekteve nga jashte.

 

Print  

Perfaqesi ekskluzive Minimize

 

Print