Wednesday, September 27, 2023
  |  Login
Salla operative
Solutions Minimize
Union shpk
Print  

Salla operative Minimize


Protector ju ofron solucione totale per projektimin, realizimin dhe funksionimin e sallave operative.

Keto soluzione perfshijne pajisjen me kompjutera, central radio dhe antena radio, software perpunimi te dhenash, linja telefefonike fikse dhe GSM te integruara ne sistemin qendror.  

Gjithashtu merret persiper trajnimi i personelit operativ te sallave te kontrollit.

Print  

Perfaqesi ekskluzive Minimize

 

Print