Wednesday, September 27, 2023
  |  Login
..:: Partners, Case Studies ::..
Shega-Trans Minimize

 

 

Sisteme te instaluara

1. Sistemi i videosurvejimit
2. Sistemi i telefonise
3. Sistemi i GPS
4. Sistemi i mbrojtjes kunder zjarrit

Print  

Cisa Minimize

 

Sisteme te instaluara

1. Sistemi i videosurvejimit
2. Sistemi i telefonise

Print  

Trebeshina Minimize

 

Sisteme te instaluara

1. Sistemi i videosurvejimit
2. Sistemi i telefonise
3. Sistemi i access control
4. Sistemi i mbrojtjes kunder zjarrit

Print  

Fital Minimize

 

 Sisteme te instaluara

1. Sistemi i videosurvejimit
2. Sistemi i telefonise
3. Sistemi i access control
4. Sistemi i mbrojtjes kunder zjarrit

Print  

Citypark Minimize

Sisteme te instaluara

1. Sistemi i centralit telefonik me 650 nr te brendshem
2. Instalime te ndryshme ne siperfaqet e brendshme si Kamera IP, konfigurim POS, etj

Print  

Harri Lena BMW Minimize

Sisteme te instaluara

1. Sistemi i videosurvejimit
2. Sistemi i telefonise
3. Sistemi i access control
4. Sistemi i mbrojtjes kunder zjarrit

Print  

ARB Security Minimize

Sisteme te instaluara

1. Rack Video server per sallen operative
2. Instalime te kamerave IP dhe analoge neper klente te ndryshem
3. Instalime te GPS Real Time Tracking per mjetet ne levizje
4. Mirembajtje e vazhdueshme e transmetimeve dhe sistemeve ne sallen operative

Print  

Mai Tai Resort Minimize

Sisteme te instaluara

1. Video survejim i ambienteve te jashtme me kamera Megapixel dhe te motorizuara
2. Sistem perimetral alarmi
3. Central telefonik per dhomat, baret, pishinen etj.
4. Sistem Audio dhe Video konference per sallen e konferencave

Print  

ABCOM Minimize

Prej nje periudhe te gjate Union shpk bashkepunon me ABCOM per nje sherbim sa me te mire drejt klienteve te vet duke pasur gjithmone qellimin e integrimit midis sistemeve te ndryshme

Print  

Kodra e Diellit (AGIKONS) Minimize

 

Sisteme te instaluara

1. Sistemi i videovezhgimit ne 2, 3 dhe 5 Megapixel.
2. Kabllimi me fiber optike i BackBone te ndertesave

Print  

Filanto Minimize

Sisteme te instaluara

1. Sistemi VOIP i telefonise
2. Mirembajtja e aparaturave elektronike te prodhimit
3. Krijimi dhe mirembajtja e rrjetit VPN me Italine
4. Kabllimi i zyrave dhe prodhimit

Print  

Gazra Teknike Shqiptare Minimize

Sisteme te instaluara

1. Instalim i centralit telefonik
2. Mirembajtja e sistemeve informatike
3. Instalim i sistemeve te access control

Print  

Birra KAON Minimize

Sisteme te instaluara

1. Sistemi i Videosurvejimit
2. Mirembajtja e sistemeve informatike
3. Instalimi i sistemeve te Access Control

Print  

Perfaqesi ekskluzive Minimize

 

Print