Sunday, May 28, 2023
  |  Login
GPS Vehicle Tracking
Solutions Minimize
Union shpk
Print  

GPS Real Time Vehicle Tracking Pro Version Minimize

  Klikoni per te aksesuar Web Site-in

 

         
GPS Real Time Vehicle Tracking Enhanced Version Minimize

  Klikoni per te aksesuar Web Site-in

 

         
GPS Vehicle Tracking Minimize

 

Cdo person privat, firme, shoqeri transporti, ose institucion qe kerkon te dije me saktesi dhe ne Real Time pozicionin e autovetures, varkes, blindit per transportimin e vlerave etj. eshte ne gjendje ta kryeje vete kete operacion. 

Stafi yne do te kryeje instalimin e nje pike operative dhe trajnimin e operatorit brenda ambjenteve te klientit. 
Qe nga ai cast klienti eshte i afte te ndjeke ne menyre autonome, manuale ose automatike mjetin ose mjetet e tij, te krijoje historine e levizjes se mjetit ne menyre qe ta konsultoje me vone ose te bisedoje me drejtuesin e automjetit nepermjet aparatures se instaluar ne te. 

Aparatura qe instalohet ne automjet

 Ekziston gjithashtu edhe mundesia e instalimit te nje aparature GPS te fshehte vecanerisht e keshillueshme per te zbuluar rastet e vjedhjeve te mjeteve.

Aparatura qe instalohet brenda mjetit 

Print  

Perfaqesi ekskluzive Minimize

 

Print