Wednesday, September 27, 2023
  |  Login
..:: Home ::..
Solutions Minimize
Union shpk

Location Minimize

Print  

Italian Parliament training and experience exchange Minimize

Ne kuadrin e trainimit dhe te shkembimit te eksperiences, anetare te stafit te Union shpk vizituan Parlamentin Italian dhe ndoqen procesin e votimit, te regjistrimit audio, te perkthimit simultan etj.

Print  

UNI EN ISO 9001-2008 Minimize

                                

Union sh.p.k. aplikon sistemin e kontrollit te cilesise ISO 9001-2008 te certifikuar nga Certiquality e cila eshte pjese e grupit IQNet (International Certification Network).


Punimet per Parlamentin e Shqiperise Minimize

Union Shpk kreu cmontimin, instalimin dhe kolaudimin e sistemit te votes, video, audio, te perkthimit simultan dhe ne pergjithesi te te gjitha pajisjeve te tensionit te ulet gjate punimeve per ristrukturimin e Kuvendit te Shqiperise te mbaruar ne kohe rekord.


Kush jemi Minimize

 http://www.inch.com/images/yel_cables.jpg

 Kompania jone vjen prej nje pervoje shumevjecare ne degen e informatikes dhe te sistemeve te integruara. Te pakta jane ne fakt firmat informatike qe mund te thone se ekzistojne qe prej vitit 1998 ne tregun shqiptar.  

Arsyeja e nje historiku te tille qendron tek profesionaliteti dhe pergatitja teknike e stafit tone, tek serioziteti ne biznes dhe perpikmeria me te cilen trajtojme klientet tane.

            

Jemi diferencuar gjithmone nga ai lloj biznesi i cili mendon te kryeje maksimumin e fitimit me minimumin e impenjimit kaq e perhapur ne Shqiperi. Ekzistojne ne fakt shume instalatore sistemesh te improvizuar ose firma te tilla dhe te shpeshta jane rastet kur klienti braktiset e injorohet duke mos i lene keshtu mundesine te shfrytezoje investimet e tij.

Nga ana tjeter motoja jone eshte :

INTEGRIM INTEGRIM INTEGRIM

qe duhet kuptuar si sherbime 360° qe u ofrohen firmave te medha dhe institucioneve shteterore te cilat duan te kontaktojne jo shume kompani qe u zgjidhin secila nje pjese te problemit por nje kompani se ciles i shtrojne problemin dhe e cila u jep zgjidhjen totale.


Perfaqesi ekskluzive Minimize

 


Cisco Partner Minimize


UsersOnline Minimize
People Online People Online:
Visitors Visitors: 7
Members Members: 0
Total Total: 7